Touristik Label - 1603MB41: Barajul Vidraru - Poiana Obârșiei - Baraj Vidraru

×

Mesaj de eroare

  • User warning: The following module is missing from the file system: maillog. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /srv/www/muntii-nostri.ro/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: token_tweaks. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /srv/www/muntii-nostri.ro/includes/bootstrap.inc).
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
33,90km
Urcare
1841m
Coborâre
1784m
Vârf
1380m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Traseu în proximitatea Lacului Vidraru ce pleacă de la baraj, trece prin tunel și ţine pentru puţin timp drumul de pe malul drept al lacului de acumulare. Apoi îl părăsește și se înscrie în primă fază pe Valea Călugăriţei, trece prin Poiana Strâmba pentru ca apoi să facă o traversare spre Valea lui Stan, pe sectorul din amonte de canion. Ajungem în Curmătura Runcurelei, loc în care direcţia se schimbă spre sud. Drumul urcă în continuare spre Muntele Căprioarei, având doar o scurtă porţiune de push bike. În Poiana Obârșiei drumul începe să coboare, trecând pe la niște stâne, pentru ca apoi să unduiască rapid spre Arefu. De aici, pentru a ajunge înapoi la baraj se urmează Transfăgărășanul, înainte de a ajunge la finish meritând un popas și un urcuș la ruinele Cetăţii Poenari.

Etape

Barajul Vidraru - Valea lui Stan - Curmătura Runcurelei - Poiana Obârșiei - Arefu - Cheile Argeșului - Baraj Vidraru

Vreme

Cele mai bune sezoane

Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie

Persoane care au contribuit si comentat

 

Barajul Vidraru - Poiana Obârșiei - Baraj Vidraru în Argeş, Braşov Ciclist este un traseu de ciclism mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră