Cabana Brusturet - La Om -Creasta Sudica - Cabana Brusturet

×

Mesaj de eroare

  • User warning: The following module is missing from the file system: maillog. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /srv/www/muntii-nostri.ro/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: token_tweaks. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /srv/www/muntii-nostri.ro/includes/bootstrap.inc).
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu/dificil
Distanţă
18,02km
Durată
5:15-6:45h
Urcare
1210m
Coborâre
1210m

Tabs

Indicaţii de orientare

De la Cabana Brusturet se merge pe banda albastra pana la Refugiul Grind 1. Pana in acest punct traseul nu prezinta un grad de dificultate ridicat. De la Refugiul Grind 1 incepe un urcus abrupt, cu o portiune mica de grohotis, pana la varful La Om, traseu marcat cu banda rosie. De la varful La Om se urmeaza traseul crestei sudice, marcat cu punct rosu pana la Refugiul Funduri. Traseul de creasta este dificil, expus, cu cateva zone de catarare, necesita experienta. De la Refugiul Funduri se coboara pe triunghi albastru pana la intersectia cu traseul banda albastra care ne va duce in punctul plecarii, Cabana Brusturet.

 

Etape

Cabana Brusturet - Stana Grind - Refugiul Grind 1 - Varful La Om - Refugiul Grind 2 - Refugiul Funduri - Poiana Funduri - Cabana Brusturet

 

Descriere
Observații

Atentie, ultima sursa de apa in traseu este in apropierea refugiului Grind 1, insa trebuie facut un ocol de 45 minute - 1 ora pentru a ajunge la izvor. De la refugiul Grind 1 pana la finalul traseului nu mai exista surse de apa.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Cabana Brusturet - La Om -Creasta Sudica - Cabana Brusturet în Braşov, Argeş, Piatra Craiului este un traseu de drumeţie mediu/dificil.

Etichete

0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră