Touristik Label - 705MN20: Drumul Familiar - Poteca Ţiganilor

Traseul nr. 20 Punct Albastru este traseul care leagă potecile Bandă Roșie și Bulină Roșie ce pornesc dinspre Dâmbu Morii în direcția Vf. Piatra Mică. Legătura se face de la finele Drumului Familiar și începutul potecii cunoscute ca “Poteca Ţiganilor” pe sub Șirul Stâncilor.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
easy
Distanţă
0,22km
Durată
0:15-0:30h
Urcare
0m
Coborâre
60m
Vârf
1275m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Traseul face legătura între traseele 3 și 4. Din Drumul Familiar coborâm prin pădure pe o potecă slab vizibilă în două serpentine și în 226 de metri ajungem în traseul 3 înainte de urcușul spre Șirul Stâncilor.

Etape

Drumul Familiar - Poteca Ţiganilor

Descriere

Traseul nr. 20 PA este un traseu de legătură de dificultate ușoară, pe o potecă slab vizibilă, legând Drumul Familiar cu Șirul Stâncilor, în 20-30 de minute de drumeție.

Marcajul pornește din Drumul Familiar, într-o ușoară coborâre, prin pădure, descrie două serpentine și iese în traseul nr. 3 Bulină Roșie, înainte de urcușul spre Șirul Stâncilor. Dacă veți dori să continuați spre Peștera de Gheață sau spre Vf. Piatra Mică, acest sector de stâncărie este unul foarte interesant și antrenant, dar în același rând solicitant, pe o potecă abruptă și îngustă la baza Şirului Stâncilor, având impresia că muntele stă să cadă peste voi. În plus, în partea superioară, se va pătrunde pe sub o surplombă, sub abruptul stâncos cu o înălțime de 70-80m.

Vreme

Cele mai bune sezoane

Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie

Persoane care au contribuit

 

Drumul Familiar - Poteca Ţiganilor in Braşov, Postăvaru, Piatra Mare, Baiului is an uşor drumeţie trail.

Etichete

0
0 voturi

Comentarii

Your Comment