Touristik Label - 3 MTB prin Colinele Transilvaniei

×

Mesaj de eroare

  • User warning: The following module is missing from the file system: maillog. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /srv/www/muntii-nostri.ro/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: token_tweaks. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /srv/www/muntii-nostri.ro/includes/bootstrap.inc).
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
103,05km
Durată
6:30-8:00h
Urcare
1140m
Coborâre
1150m

Tabs

Indicaţii de orientare

Se pornește din Sighișoara unde trebuie să ajungi pe str. Nicovalei pentru a urca în pădure.

Inițial se urcă pe marcaj Cruce Roșie prin pădure, iar odată intrați pe poteca pietruită continuăm pe marcaj Bandă Roșie până la Viscri cu opriri opționale în Criș sau Meșendorf pentru a vizita bisericile fortificate.

De la Viscri se face întoarcere pe lângă biserica fortificată din Viscri, se urcă pe pășunea animalelor până la liziera pădurii unde începe poteca piteruită pentru cicloturim.

Etape

Sighișoara – Criț – Meșendorf – Bunești – Viscri - Aurel Vlaicu – Sighișoara

Descriere

Un circuit prin Colinele Transilvaniei așa cum se numește zona ce cuprinde mai multe sate săsești de pe lângă Sighișoara.

Un traseu de cicloturim care se defsășoară prin pădure unde există aprox. 100 km de poteci destinate mountain bike-urilor cu posibilitatea de a coborî în mai multe sate unde poți vizita frumoasele biserici fortificate sau poți să te cazezi la multele pensiuni frumoase din zonă.

Observații

Marcaje bune, poteci întreținute, contrapante pentru control pe coborâri, serpentine pe zonele mai abrupte.

Vreme

Cele mai bune sezoane

Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie

Persoane care au contribuit si comentat

 

MTB prin Colinele Transilvaniei în Mureş, Braşov este un traseu de ciclism mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră