Touristik Label - 905MN23: Ocolire Canion 7 Scări

×

Mesaj de eroare

  • User warning: The following module is missing from the file system: maillog. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /srv/www/muntii-nostri.ro/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: token_tweaks. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /srv/www/muntii-nostri.ro/includes/bootstrap.inc).
Traseul de ocolire Canion 7 Scări
Traseul nr. 23 Punct Roșu este traseul de ocolire al Canionului 7 Scări, o urcare ușoară pentru aprox. 20-30 de minute, pe malul stâng al unui mic afluent al Şipoaiei, apoi pe muchia ce merge paralel cu traseul pe scările metalice, până în firul văii Șipoaiei.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
uşor/mediu
Distanţă
0,76km
Durată
0:30-0:45h
Urcare
140m
Coborâre
0m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Traseul pornește din traseul 5 înainte de intrarea în canionul 7 Scări. Urcăm 20 de metri abrupt și cotim la stânga pentru a urca apoi 390 de metri (pantă 25,5%) până deasupra canionului 7 Scări. De aici o variantă a traseului coboară pe sub pereții din stânga pentru 90 de metri până deasupra intersecției traseului 5 cu varianta traseului 21. Marcajele cotinuă la stânga pe culmea împădurită pentru a coborî după 350 de metri în firul văii Șipoaiei (traseul 5).

Etape

Ocolire Canion 7 Scări

Descriere

Traseul 23 PR este traseul de ocolire a Canionului 7 Scări într-o drumeție ușoară / medie de 20 - 30 de minute pe malul stâng al unui mic afluent al Şipoaiei, ieșind deasupra canionului și continuând apoi pe culmea împădurită până în firul văii Șipoaiei.

Traseul pornește de la foişorul metalic din aval de canion, urcă abrupt pentru 20 de metri, apoi cotește la dreapta pentru a urca (pantă 25,5%) până deasupra canionului 7 Scări. Marcajele continuă la stânga pe culmea împădurită pentru a coborî după 350 de metri în firul văii Șipoaiei (traseul 5).

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Ocolire Canion 7 Scări in Braşov, Postăvaru, Piatra Mare, Baiului is an uşor/mediu drumeţie trail.

Etichete

0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră