Touristik Label - 1603MB36: Podu Dâmboviţei - Fundata - Podu Dâmboviţei

×

Mesaj de eroare

  • User warning: The following module is missing from the file system: maillog. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /srv/www/muntii-nostri.ro/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: token_tweaks. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /srv/www/muntii-nostri.ro/includes/bootstrap.inc).
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
41,30km
Urcare
1811m
Coborâre
1811m
Vârf
1394m

Tabs

Indicaţii de orientare

Un alt traseu superb în Culoarul Rucăr-Bran, ce are ca punct de plecare localitatea Podu Dâmboviţei (traseul se poate parcurge și în alt sens). De aici urcăm pe drumul de vale ce trece prin impresionantele chei ale Dâmbovicioarei și ale Brusturetului. După mulţi kilometri parcurși schimbăm drumul asfaltat cu cel pietruit și apoi cel forestier și schimbăm direcţia spre est, urcând spre Curmătura Groapelor. De aici ne înscriem pe drumuri înguste spre Șirnea, de unde pe Drumul Șirnei ajungem la asfalt la drumul naţional. Nu zăbovim însă mult pe acesta, părăsindu-l curând pentru a ajunge în răsfiratul sat Fundata. De aici, cu atenţie o luăm spre Fundăţica, de unde ne așteaptă o lungă coborâre pe Valea Cheii, vale pe care vom da de mai multe sectoare de chei. Pe final ajungem din nou la „civilizaţie”, intersectăm drumul naţional și în câteva minute suntem înapoi la punctul de plecare din localitatea Podu Dâmboviţei.

Etape

Podu Dâmboviţei - Cheile Dâmbovicioarei - Curmătura Groapelor - Șirnea - Fundata - Valea Cheii - Podu Dâmboviţei

Vreme

Cele mai bune sezoane

Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie

Persoane care au contribuit si comentat

 

Podu Dâmboviţei - Fundata - Podu Dâmboviţei în Braşov, Argeş, Braşov Ciclist este un traseu de ciclism mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră