Touristik Label - 605MN28: Staţie curent Posada - spre fosta Cabană Florei

Traseul nr. 28 Cruce Roșie este traseul de legătură între fosta Cabană Florei și stația de gaz Posada, un traseu lesne de parcurs, fără dificultăți de orientare, pe durata a 30 de minute. Cu mult timp în urmă, marcajul urca spre casa Florei (acum doar ruină).
0

Trail Details [ro]

Dificultate
easy
Distanţă
0,29km
Durată
~0:30h
Urcare
85m
Coborâre
0m
Vârf
758m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

De la stația de gaz Posada mergem 50 de metri în comun cu traseul 14, lăsăm acest traseu la dreapta și urcăm pe drumul de exploatare pentru 130 de metri până în drumul forestier Florei. Traversăm acest drum și continuăm urcarea pe drum de exploatare încă 70 de metri. Marcajele dispar aici și cu mult timp în urmă se continua traseul spre casa Florei (acum doar ruină, a se vedea descrierea traseului 14).

Etape

Staţie curent Posada - spre fosta Cabană Florei

Descriere

Traseul nr. 28 CR este un traseu de dificultate ușoară,  într-o drumeție de 0.5 h, într-o ascensiune domoală de la stația de gaz Posada, pe drumul de exploatare, apoi drum forestier spre fosta cabană Florei.

Pentru început, ne vom însoți de marcajele traseului 14 (Bandă Roșie), pornind de la stația de gaz Posada, apoi vom coti la stânga, în urcare, pe drumul de exploatare ce duce la drumul forestier Florei. La scurt timp, marcajele dispar, iar traseul spre casa Florei (acum doar ruină), pare a fi dat uitării.

Vreme

Cele mai bune sezoane

Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie

Persoane care au contribuit

 

Staţie curent Posada - spre fosta Cabană Florei in Prahova, Postăvaru, Piatra Mare, Baiului is an uşor drumeţie trail.

Etichete

0
0 voturi

Comentarii

Your Comment